miércoles, 21 de marzo de 2012

UN CUENTO CHINO

Quina diríeu que és la temàtica o temàtiques que tracta la pel·lícula?
Comèdia dramàtica.


Escull un personatge i fes una explicació de com ha estat caracteritzat. Digues com es comporta, com el veiem com a persona a través del seu físic, de la seva forma d'actuar, dels seus actes, de com parla. Explica quin paper té en la història. Observa si la seva manera d'actuar o pensar canvia al llarg de la pel·lícula. Quin paper creus que juga en la pel.lícula? Què creus que se'ns explica a través d'aquest personatge? També pensa si el podem relacionar amb algun altre personatge de ficció que coneguis o amb algun tipus de persones reals.


Roberto, el protagonista, és una persona seria, agria i molt introspectiva que te una vida estable i senzilla gracies a la seva rutina i pautes de conducte que li aporten una estabilitat emocional. Es un protagonista clarament rodó que canvia la seva forma de pensar i actuar durant la pel·lícula degut a la intervenció accidental del company chinés.


Què destacaries de com es treballa amb la càmera, de com aquesta ens mostra les coses?
Durant al pel·lícula veiem uns jocs lumínics que estan relacionats amb el sentit emocional o situacional de l'escena, la fredor o calma en la vida de Roberto o la bogeria del barri ahinés amb colors vius, estrident i caòtics.


Què podem dir de la banda sonora de la pel·lícula? És important la música? Són importants els sorolls?
És realment interessant, ja que només es perceptible en moments concrets degut a la seva notada rellevància, cosa que contribueix a una major importància en situacions concrete espacio temporals.


Què penseu de l'inici i l'acabament de la pel·lícula? I del títol?
Encara que degut a la diferencia argumental ue veiem en l'inici contra el final del film podem observar un lligam visible entre aquets dos moments, ja que al inici sens planteja una situació i al final es explicada de nou, Peróafegint-hi informació rellevant abans no lliurada.
El títol es adequat al contingut de la pel·lícula, ja que fa un joc de paraules amb una expressió juntament amb l'argument.


Creus encertada la manera com Un cuento chino ens explica una part d'allò que succeeix contemporàniament en una gran ciutat com Buenos Aires?
Es podria dir que si, Peró al tractar-ho d'una manera tan satírica perd una mica de verosimilitud.


Comenta també altres aspectes que t'hagin semblat interessants, o també aquells que consideris negatius.
Crec que el ritme del film es molt encertat ja que fàcilment t'atrapa i et fa pensar en , que passarà ara?. Cada personatge té la seva pròpia historia i personalitat i representa valors concrets dintre del imaginari col·lectiu. L'únic punt que seria més o menys discutible seria la exagerada sàtira del final, que a mi, personalment, em vadescol·locar una mica 

No hay comentarios:

Publicar un comentario